Ajankohtaista lapsille ja nuorille Osallistu liikuntakampanjaan ja voita suksipaketti
2.10.2023
Liikuntaneuvoja Jennifer, liikuntasihteeri Pontus ja sihteeri Camilla seisovat nurmikolla. Heillä on kaikilla kortti kädessään.

Liikuntaneuvoja Jennifer Storrank, liikuntasihteeri Pontus Backlund ja kulttuuriosaston
kansisti Camilla Sandström toivottavat kaikki Pedersören asukkaat tervetulleiksi mukaan liikuntakampanjaan.

Osallistu liikuntakampanjaan ja voita suksipaketti

Tule mukaan Pedersören kunnan liikuntakampanjaan, joka on osa kunnan 675-juhlaohjelmaa! Kampanja alkaa maanantaina 2. lokakuuta ja jatkuu 10. joulukuuta saakka.

Kampanja on jaettu kolmeen luokkaan.

Päiväkoti- ja esikouluikäiset lapset saavat osallistua liikuntabingoon. Pistekortit jaetaan päiväkodeissa ja esikouluissa.

1–9-luokkien oppilaat keräävät pisteitä liikkumalla 30 minuuttia päivässä. Pistekortit koulussa.

Tee näin: Harrasta 30 minuuttia liikuntaa ja merkitse X oikean päivämäärän vieressä olevaan ruutuun pistekortissa. Esimerkiski kävely, pyöräily, uinti, koululiikunta, jalkapallo jne. Laske X:ien kokonaismäärä yhteen kampanjan lopussa. Kirjoita nimesi ja puhelinnumerosi tuloskortin toiselle puolelle ja palauta se opettajallesi tai lähimpään kirjastoon viimeistään 15. joulukuuta mennessä.

Aikuisten tavoite on kerätä 675 pistettä pistejärjestelmän mukaisesti. Esimerksiksi: Kuntosaliharjoittelusta saa 5 pistettä, kävely 2 pistettä/kilometri ja hölkkäily 3 pistettä/kilometri. Kun uit 45 minuuttia keräät 10 pistettä ja niin edelleen. Tarkemmat ohjeet löytyvät pistekorteista. Pistekortteja voi hakea kirjastoista sekä kunnantalolta.

Palkinnot:

  • Päiväkodit ja esikoulut - Kaikki osallistujat saavat palkinnon!
  • Luokat 1-9 - Kaikkien osallistujien kesken arvotaan hiihtopaketti (arvo 350 euroa) ja 10 muuta palkintoa.
  • Aikuiset - Kaikkien 675 pistettä keränneiden osallistujien kesken arvotaan suksipaketti (arvo 570 euroa). Kaikkien osallistujien kesken arvotaan myös 10 muuta palkintoa.
675. liikuntakampanjan tuloskortti. Juhlavuoden logo, piirretty juokseva hahmo ja kentät, joihin osallistujat voivat kirjoittaa nimensä ja puhelinnumeronsa. Kampanjan säännöt on kirjoitettu korttiin..