Lapset & koulu Aamu- ja iltapäiväkerhot
Eftis cropped

Oppilaiden aamu- ja iltapäiväkerhotoiminta

Pedersören kunta järjestää lakisääteistä aamu- ja iltapäiväkerhotoimintaa 1.-2.lk oppilaille sekä 3.-9. lk oppilaille jotka kuuluvat erityisen tuen piiriin. Toiminnan tavoitteena on antaa lapselle mahdollisuus valvotusti osallistua turvalliseen ja monipuoliseen toimintaan ennen ja jälkeen varsinaisen koulupäivän. Kaikki toimintaan osallistuvat lapset kuuluvat tapaturmavakuutuksen piiriin.

Aamu- ja iltapäiväkerhossa tarjoillaan aamupala oppilaille, jotka tulevat kerhoon ennen klo 8.00. Välipala tarjoillaan klo 14.00.

Suomenkielinen aamu- ja iltapäiväkerhotoiminta järjestetään Edsevön koulussa. Toimintaa tarjotaan koulupäivien aikana alkaen klo 7.00-9.00 sekä koulupäivän päätyttyä klo 13.00-17.00.

Aamu- ja iltapäiväkerhotoiminta on maksullista, ja maksun suuruus riippuu tarvittavan hoidon tuntimääristä. Maksuista voi lukea lisää tästä.

Luonnollisesti myös esikoululaiset voivat osallistua aamu- ja iltapäiväkerhotoimintaan. Huomioitavaa kuitenkin on, että he kuuluvat tällöin päivähoidon piiriin, mikä vaikuttaa mm.määräytyviin maksuihin. Lisäksi esikoululaiset ovat oikeutettuja hoitopaikkaan myös muina kuin koulun työjärjestyksen mukaisina päivinä. Tällöin hoito järjestetään loma-aikana avoinna olevassa päiväkodissa.

Aamu- ja iltapäiväkerhoon hakeminen

Syyslukukausi alkaa 16.8.2022

Lapselle myönnetään paikka aamu- ja iltapäiväkerhoon vuosi kerrallaan. Alla olevalla hakulomakkeella voit myös ilmoittaa muutoksista tai paikan irtisanomisesta.

Hakuaika alkaa kouluunilmoittautumisen alkaessa ja jatkuu maaliskuun loppuun.

Haku-/muutos- ja irtisanomislomake 

Lisätietoja aamu- ja iltapäiväkerhon toiminnasta antaa esikoulun/aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaaja Yvonne Borgmästars, puh. (06) 785 0204.