Ajankohtaista lapsille ja nuorille Tiesitkö näitä asioita liikunnan mahdollisuuksista Pedersöressä?
13.2.2023
Lapsi heittää frisbeen koriin. On talvi.

Tiesitkö näitä asioita liikunnan mahdollisuuksista Pedersöressä?

Tiesitkö että Pedersöressä on 12 jääkenttää ja pallokenttää? Tai että voit lainata lumikenkiä ja frisbeegolfkiekkoja kirjastoista? 

Liikuntatoimisto tukee kunnan urheilua, se huolehtii tiloista ja tekee yhteistyötä urheiluseurojen kanssa. Liikuntatoimisto tekee yhteistyötä myös kirjastojen kanssa. Liikuntakirjastosta voit lainata erilaisia pelejä kuten mölkky- ja kroketti varusteita. Sieltä löytyy myös urheiluvälineitä kuten frisbeegolfkiekkoja, lumikenkiä ja paljon muuta!

Mitä urheilu- ja liikuntapaikkoja Pedersörestä löytyy?

Keskuskentän lähellä on frisbeegolfkenttä, bouldering, parkour ja skeittipuisto Grubbo. Sportiksessa, urheilukentän vieressä järjestetään drop in -kiipeilyä joka maanantai klo 18.00–19.30. Lähes jokaisen koulun läheisyydessä on jää- tai jalkapallokenttä, ja kunnassa on 17 hiihtolatua. Pyöräilystä kiinnostuneet voivat kokeilla maastopyöräilyä. Bergöstä löytyy 2,8 km ja 0,6 km maastopyöräreitti.

Lauantaina 10 kesäkuuta 2023 järjestetään aktiviteettipäivä lapsille ja nuorille, jonne voi tulla kokeilemaan näitä aktiviteettejä sekä monta muuta!

Teksti: Liikuntatoimisto