Ajankohtaista lapsille ja nuorille VIDEO: Tutustu Ung@MI:n kurssitarjontaan
7.11.2022

VIDEO: Tutustu Ung@MI:n kurssitarjontaan

Pedersören kansalaisopisto järjestää paljon kursseja lapsille ja nuorille – lue tästä lisää opiston kurssivalikoimasta ja katso lyhyt video!

Lapsia seisovat liikuntasalissa ojentaen kätensä kattoon.

DANS MASHUP, 7–11 vuotta

Kurssilla opetellaan erilaisia tanssityylejä, esimerkiksi tansseja, joita näkee TikTokissa.
Kurssilla on todella hauskaa, voimme leikkiä yhdessä ja liikkua musiikin tahtiin! Kurssin ohjaaja on Hanna Grankvist. Jos haluat tulla mukaan tanssimaan, pyydä vanhempaasi ilmoittamaan sinut kurssille. Uusi kurssi alkaa tammikuussa.

 

Henkilö kiipeää Sportiksen kiipeilyseinällä. Lattialla seisoo varmistaja, joka pitää kiinni turvavaljaiden köydestä.

SEINÄKIIPEILY

Tässä näet meidät seinäkiipeilemässä torstai-iltaisin Sportiksen urheiluhallilla Pännäisissä! On jännittävää tehdä uskallusta vaativia asioita. Moni on rohkeampi kuin uskookaan! Kiipeily on myös hyvää treeniä koko keholle ja saa aivot miettimään parasta reittiä ylös pitkin seinää.

Kurssin ohjaajat ovat Jesper Holmstedt ja Pernilla Granholm. He pitävät kiinni turvavaljaiden köydestä, joten putoamisvaaraa ei ole.

 

Vetäjä katselee lasten leikkimistä liikuntasalissa.

MULTISPORT

Multisport 7–10 -vuotta -kurssilla saa kokeilla erilaisia hauskoja urheilu- ja liikuntalajeja, esimerkiksi frisbeegolfia, boulderointia (kiipeilyä eri tavoilla), yleisurheilua ja eri palloilulajeja. Olemme olleet ulkona koko syksyn, mutta nyt kun on kylmempää ja pimeämpää, olemme Sursikin Anderssén-salissa. Opettelemme myös käsilläseisontaa, kuperkeikkoja, painia ynnä muuta. Ohjaajana on Andreas Forsman.

Kurssit jatkuvat myös tammikuussa, ja voit hyvin ilmoittautua ja tulla mukaan.

Haluatko tietää lisää Pedersören kansalaisopiston lasten ja nuorten kursseista? Lue lisää kotisivuiltamme osoitteessa mi.pedersore.fi tai kurssiohjelmasta, joka lähetetään kaikkiin koteihin Pedersöressä hieman ennen uutta vuotta.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot myös puhelimitse 06-7850 275 tai 06-7850 274.

TAPAHTUMIA

Jouluilta Ax:ssa, keskiviikkona 30.11. klo 18–20

Tulkaa mukaan koko perhe viettämään mukavaa iltaa Kulttuuritalo AX:iin Pännäisiin! Luvassa on hauskaa jouluaskartelua, kuten kynttilänvalmistusta, joulukorttipaja, jouluappelsiineja ym. Joulusatutunti kirjastossa ja joulumusiikkia. Tarjoamme kaikille glögiä ja piparkakkuja. Sinun ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tapahtuma on ilmainen!

Joulukonsertti Ax:ssa, torstaina 8.12. klo 18–20

Kansalaisopiston yksinlaulukursseille ja ”Jamma” -kurssille osallistuvat nuoret laulavat ja soittavat yhdessä joululauluja ja muita kauniita lauluja. Tule kuuntelemaan hyvää musiikkia! Haluaisitko itse alkaa laulaa tai soittaa ensi vuonna? Konsertti on ilmainen, eikä sinun tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tervetuloa!

Teksti & kuvat: Pedersören kansalaisopisto, rehtori Pia Boström