Ajankohtaista Haemme IT-vastaavaa
9.8.2020
Man vid skrivbord fotograferad bakifrån.

Pedersören IT-vastaavana vastaat parhaiden IT-ratkaisuiden ja työkalujen varmistamisesta kunnalle sekä niiden ylläpidosta ja tuesta.

Haemme IT-vastaavaa

Nykyisen työntekijämme siirtyessä toisiin tehtäviin etsimme oma-aloitteista ja yhteistyökykyistä henkilöä vastaamaan organisaatiomme IT-palveluiden tuotannosta ja koordinoinnista.

IT-vastaavana johdat IT-kehitystyötä yhteistyössä yksiköiden päälliköiden ja IT-yksikön henkilöstön kanssa. Aloitat, suunnittelet ja johdat erilaisten IT-hankkeiden toteuttamista. Vastaat parhaiden IT-ratkaisuiden ja työkalujen varmistamisesta kunnalle sekä niiden ylläpidosta ja tuesta. Tehtävään sisältyy myös henkilöstövastuu. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn dynaamisessa organisaatiossa.

Tehtävä edellyttää muutaman vuoden kokemusta IT-kehitystyöstä ja ohjelmien, kuten Windows AD, Microsoft Exchange, Office 365, Google g-suite ja VMware tuntemusta. Eduksi on, jos olet työskennellyt aiemmin pilvipalveluiden, verkkoinfrastruktuurin (WAN/LAN/WLAN), MDM-järjestelmän sekä puhelu- ja backup-ratkaisuiden parissa. Edellytämme myös, että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja hyvä suullinen ja kirjallinen ruotsin taito sekä hyvä suullinen suomen ja englannin taito. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä, priorisointi- ja delegointikykyä sekä halua oppia uusia asioita. Muodollisia pätevyysvaatimuksia ei ole, mutta uskomme, että tarvitset soveltuvan, vähintään ammattikorkeakoulutasoisen tutkinnon suoriutuaksesi tehtävistä menestyksekkäästi. 

Palkka on kunnallisen virkaehtosopimuksen mukainen. Virka alkaa lokakuussa 2020. Työsuhde alkaa 4 kuukauden koeajalla. Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakeminen tapahtuu osoitteessa kuntarekry.fi. Kuntarekryn työavain: 306653. Hakuaika päättyy 28.8.2020, klo 15.00. 

Lisätietoja antaa Jan-Erik Backa 050-5056113 (jan-erik.backa@pedersore.fi) tai Lukas Haasiosalo 044-0850897 (lukas.haasiosalo@pedersore.fi).