Ajankohtaista Haemme uusia työntekijöitä
29.4.2019

Haemme uusia työntekijöitä

Haemme uusia työntekijöitä ruokahuolto- ja siivouspalveluun.

Esselunden

Ruokapalvelutyöntekijä Esselunden-vanhainkodin keittiöön, 19,38 h/viikko, vakinainen paikka alkaen 5.8.2019.

Työtehtäviin kuuluu viikonlopputyötä. Etsimme sinua, joka työskentelet itsenäisesti ja tehokkaasti, olet joustava ja yhteistyökykyinen ja otat kokonaisvastuun.

Ruoka- ja siivouspalvelussa arvostamme työkokemusta. Joustavuus ja yhteistyökyky ovat edellytyksiä työssä menestymiselle. Ravitsemisalalla työskentelevältä vaaditaan alan peruskoulutusta sekä hygieniapassi. Kielitaitovaatimukset kunnan kielisäännön mukaan.

Työ alkaa 5.8.2019. Työhön valitun tulee ennen työnteon aloittamista esittää hygieniapassi ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan L 504/2000 mukaan. Palkkaus KVTES:n mukaan. Työ alkaa 4 kuukauden koeajalla.

Lisätietoja antavat Monika Asplund, ruokahuolto- ja siivouspäällikkö, puh: 06-7850 121 sähköposti: monika.asplund@pedersore.fi tai Riitta Lind, emäntä, puh: 06-7850 595, sähköposti: riitta.lind@pedersore.fi.

Hakemus Kuntarekryn kautta.

Forsby skola

Ruokapalveluyksikkö julistaa haettavaksi ravitsemustyöntekijän/siivoojan Forsby skolassa. Työaika on 33 tuntia/viikko.

Etsimme sinua, joka haluat työskennellä itsenäisesti. Suhtaudut myönteisesti uuden oppimiseen ja olet joustava. Kahden eri tehtävän hoitaminen samanaikaisesti ei aiheuta sinulle stressiä. Sinulla on kokemusta työskentelystä keittiössä tai elintarviketeollisuudessa. Olet yhteistyökykyinen ja näet työsi asiakaspalveluna, jossa asiakas on keskipisteessä.

Ravitsemisalalla työskentelevältä tarvitaan alan peruskoulutusta tai vastaava työkokemusta. Työkokemus ammattimaisesta siivouksesta luetaan ansioksi. Kielitaitovaatimukset kunnan kielisäännön mukaan.

Vakituinen työ alkaen 8.8.2019. Työhön valitun tulee ennen työnteon aloittamista esittää rikosrekisteriote, hygieniapassi ja hyväksyttävä todistus terveydentilastaan L 504/2000 mukaan. Palkkaus KVTES:n mukaan. Työ alkaa 4 kuukauden koeajalla.

Lisätietoja antavat ruokapalvelu- ja siivouspäällikkö Monika Asplund puh. 06-7850 121, sähköposti: monika.asplund@pedersore.fi tai ravitsemuspäällikkö Anja Lillqvist puh. 06-7850 265, sähköposti: anja.lillqvist@pedersore.fi.

Hakemus Kuntarekryn kautta.