Ajankohtaista Pedersöre avaa digitaalisen asukasfoorumin
19.10.2021

Pedersöre avaa digitaalisen asukasfoorumin

Tänään avaamme täysin uuden kanavan asukkaillemme! Facebook -sivulla ”Pedersöre: Asukasfoorumi” teillä on mahdollisuus osallistua ja kommentoida erilaisia ​​kunnassa käynnissä olevia kehityshankkeita. Seuraa sivua ja osallistu keskusteluun jo tänään!

Pedersören asukasfoorumi on digitaalinen kohtauspaikka kaikille kunnassa asuville ja vaikuttaville. Asukasfoorumissa esitämme ajankohtaisia aiheita, joista kunnan asukkaat, toimihenkilöt, valtuutetut ja muut asiasta kiinnostuneet voivat keskustella.

– Henkilökohtaisesti olen sekä iloinen että odottava, että voimme löytää tästä uuden foorumin toistamme kuuntelemiseen. Pedersöre haluaa korostaa herkkyyttä ja avoimuutta keskustelussa asukkaiden kanssa sekä sitä, että kuuntelemalla toisiamme annamme myös arvostusta, kertoo Pedersören kunnanjohtaja Stefan Svenfors.

Vastaamme kysymyksiin mahdollisimman pian, parhaamme mukaan. Toivomme rakentavaa ja innostavaa vuoropuhelua kunnan tulevaisuudesta. Tutustu Facebook-sivuun – toivottavasti haluat olla mukana!

Videossa kunnanjohtaja Svefan Svenfors kertoo kunnan tavoitteista ja toivomuksista asukasfoorumin suhteen.

Linkki Facebook-sivuun Pedersöre: Asukasfoorumi

Lisätiedot: Kunnanjohtaja Stefan Svenfors, 050–5120420, s-posti: stefan.svenfors@pedersore.fi