Ajankohtaista Tervetuloa liikuntaneuvojan tarjoamaan kehonkoostumusmittaukseen
15.1.2024
Liikuntaneuvoja Jennifer seisoo InBody-mittauksissa käytettävän vaa'an takana. Hän pitää kädessään paperia.

Liikuntaneuvoja Jennifer Storrank näyttää, miten mittauslaitteen päällä seisotaan Inbody-mittauksen aikana.

Tervetuloa liikuntaneuvojan tarjoamaan kehonkoostumusmittaukseen

Kiinnostaako tietää lihasmassan, rasvan ja veden jakautumisesta kehosi eri puolille? Haluatko saada neuvoja siitä, miten liikunta ja ruokavalio voivat vaikuttaa kehonkoostumukseesi? Tervetuloa InBody-mittaukseen, joka on yksi liikuntaneuvojamme Jenniferin tarjoamista palveluista.

Hänellä on laite, joka analysoi parissa minuutissa kehonkoostumuksesi ja antaa tietoa kehosi lihasmassasta ja rasvaprosentista, lihas- ja rasvatasapainosta eri puolella kehoa sekä vatsan rasvan määrästä. Jennifer tulkitsee tulokset ja auttaa sinua löytämään sinulle sopivat liikunta- tai ruokailutottumukset, jotka parantavat hyvinvointiasi. InBody-mittaus voi olla myös todiste siitä, että olet oikealla tiellä treeniruutiniesi kanssa!

Liikuntaneuvonta on maksutonta kaikille kuntalaisille. InBody-mittausta ei ole pakko tehdä, jos ei halua. Neuvonta voi koostua käynnistä, jossa saat yksilöllistä neuvontaa ruokavaliosta, liikunnasta ja unesta. Voit myös tavata Jenniferin useita kertoja, jotta voitte tehdä suunnitelmia, asettaa tavoitteita ja työskennellä niiden saavuttamiseksi yhdessä. Sinä päätät neuvonnan laajuuden.

Jennifer voi myös tehdä erilaisia kuntotestejä tai antaa sinulle vinkkejä eri liikuntapaikoista kunnassa.

Onko 2024 vuosi, jolloin lisäät fyysistä aktiivisuuttasi? Vai haluatko ainakin keskustella jonkun kanssa liikuntatottumuksistasi? Älä epäröi, vaan ottaa yhteyttä Jenniferiin, puh. 040 351 1080.

Lisätietoja löytyy tästä Motionrådgivningsprocessen / Liikuntaneuvonnan prosessi, PDF 122 KB ja alta:

 

Mittauslaite, joka näyttää kaksivartiselta vaa'alta. Mittauksen aikana sinun on pidettävä kiinni "käsivarsista".

Liikuntaneuvonnan prosessi

LÄHTÖKOHTA

1. Asiakas ohjautuuliikuntaneuvontaan lääkärin,hoitajan tai fysioterapeutin kautta. / 2. Asiakas ottaa itse yhteyttä.

Ensimmäinen käynti

Kartoitamme nykytilanteen. Saat tietoa liikunnasta, unesta ja ruokavaliosta. Asetamme tavoitteen ja teemme suunnitelman siitä miten voitsaavuttaa tavoitteesi. Sovitaan seuraava tapaaminen ja tarpeen mukaan yhteisentreenin.

Toinen käynti

Treenaamme yhdessä, teemme testejä tai molempia. Tällä hetkellä on mahdollista tulla kävelytestiin,lihaskuntotestiin ja InBody-mittaukseen. Sovitan seuraava tapaaminen.

Välikäynnit

Välikäyntejä on 1–5 tarpeen mukaan. Keskustelemme siitä miten on sujunut, ja päivitämmetarvittaessa suunnitelmaa. Testejä (testien välillä vähintään 6 kuukautta). Varataan seuraava tapaaminen.

Loppukäynti

Käymme läpi kuinka hyvin suunnitelmaa on noudatettu jaonko tavoite saavutettu: mikä on ollut onnistunutta, mikähaastavaa ja miten tästä eteenpäin? Testien seuranta.

Useimmiten liikuntaneuvontaprosessi kestää 6–12 kuukautta.

Lisätietoja antaa liikuntaneuvoja Jennifer Storrank, jennifer.storrank@pedersore.fi, puh. 040 351 1080.