Asuminen & ympäristö Rakennuslupa Lupapiste – hoida lupa-asiointisi sähköisesti

Lupapiste – hoida lupa-asiointisi sähköisesti

Pedersören rakennusvalvonta ottaa Lupapisteen käyttöön 1.2.2022. Lupapiste on verkkopalvelu, joka mahdollistaa kuntalaisille lupa-asioiden sähköisen hoitamisen.

Verkkopalvelussa voi hoitaa rakentamiseen liittyvät lupa-asiat sähköisesti. Lupapisteessä voi hakea erilaisia lupia, kuten rakennus-, poikkeus- ja toimenpidelupia, sekä hoitaa ilmoitusasiat sähköisesti paperiasiakirjojen toimittamisen sijaan. Hakemukset ja materiaalit siirtyvät sähköisesti suoraan kunnan järjestelmään.

Lupapiste kerää rakentajat, kuntaviranomaiset, suunnittelijat ja muut osapuolet yhden ja saman katon alle sekä pitää kaikki ajan tasalla hankkeen edistymisestä.

Lisätietoja löytyy Lupapisteen kotisivuilta.

LUPAPISTE - kirjaudu palveluun

Toimi näin

1. Rekisteröidy Lupapisteen käyttäjäksi pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Rekisteröidy. Jatkossa voit rekisteröityä palveluun sähköpostiosoitteella ja salasanalla.
  2. Luo hakemus/hanke tai neuvontapyyntö.
  3. Kutsu hankkeelle tarvittavat eri osapuolet (esim. pääsuunnittelija ym.)
  4. Tallenna hankkeeseen liittyvät tiedot ja asiakirjat
  5. Kysy tarvittaessa neuvoa ”Keskustelu” -ikkunan kautta
  6. Jätä hakemus välilehdeltä Hakemuksen jättäminen klikkaamalla kohtaa ”Jätä hakemus”