Teatterimatka Helsinkiin 15-16.11.2024

Syksyn teatterimatka suuntautuu Helsinkiin katsomaan legendaarisen Moulin Rouge-elokuvan heräämistä henkiin musikaalina Helsingin kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. Teatterikäynnin lisäksi lauantaina vieraillaan Ateneum taidemuseossa, mutta pääkaupungissa on myös vapaa-aikaa. Maijoitumme keskustassa Sokos Hotel Presidentissä. 

Moulin Rouge

Moulin Rouge on aistillinen, näyttävä musikaalishow ja satumainen, henkeäsalpaava rakkaustarina. Jennie Storbacka joka on kotoisin Ähtävältä nähdään Satinen pääroolissa ja musikaalissa kuullaan yli seitsemääkymmentä musiikkihistorian suurinta hittiä.  

Tarina vie katsojat myyttiseen Moulin Rouge yökerhoon Pariisissa vuonna 1899. Nuori säveltäjä Christian tutustuu Parisiin boheemisiin taiteilijakortteliin ja Moulin Rouge-yökerhoon. Siellä hän rakastuu kauniiseen kurtisaaniin Satineen ja Satine häneen. Nuorten rakkaus ei suju mutkitta, kun myös varakas kreivi haluaa päästä käsiksi kauniiseen Satineen. Tämä musikaalispektaakkeli on totuuden, kauneuden, vapauden ja ennen kaikkea rakkauden yltäkylläinen juhla.  

Esityskieli on suomi.  

https://hkt.fi/esitykset/moulin-rouge-musikaali/

 

Matkaohjelma

Perjantai 15.11

Matkustamme IngSvan bussilla Pedersören keskuskentän parkkipaikalta. Bussi lähtee klo. 8. Pidämme taukoja matkan aikana ja syömme lounasta matkan varrella. Saavumme Helsinkiin noin klo. 15.  

Kirjaudumme sisään Sokos Hotel Presidenttiin heti saapuessamme.  

Bussi teatteriin lähtee hotellilta klo.18. Esitys alkaa klo. 18.30 ja kestää noin 3 h tauko mukaan lukien. Bussi vie meidät takaisin hotellille heti esityksen jälkeen.  

Lauantai 16.11

Aloitamme päivän hotelliaamiaisella ja kävelemme sitten 750 metrin päässä sijaitsevaan Ateneumin taidemuseoon. (Bussikuljetus on saatavilla tarvittaessa). Siellä meidät opastetaan tutustumaan Suomen vanhimpaan ja laajimpaan taidekokoelmaan Ajan kysymys. Opastettu kierros ruotsiksi. 

Ateneum-vierailun jälkeen sinulla on aikaa kuljeskella pääkaupungissa ja syödä lounasta mukavassa ravintolassa ennen kuin bussi lähtee kohti pohjoista klo. 16. 

Olemme takaisin Pännäisessä noin klo. 23. 

Matkan hinta: 240 € (eläkeläisalennus 15 €)

Hintaan kuuluu: 

  • bussimatka Pännäinen - Helsinki - Pännäinen
  • hotellimaijoitus kahden hengen huoneessa Sokos Hotel Presidentissä (yhden hengen huoneen lisä + 57 €)
  • aamiainen hotellissa
  • lippu Moulin Rouge-musikaaliin
  • sisäänpääsy + opastus Ateneumiin

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sähköpostitse kulturbyran@pedersore.fi tai soita sihteerille Camilla Sandströmille 040 738 9573.

Ilmoittautuminen päättyy 30.9 tai niin kauan kuin paikkoja on saatavilla. Ilmoittautuminen on sitova. 

Ehdot

Matka laskutetaan ja maksetaan etukäteen, viimeistään 15.10.  

Jos peruutus tapahtuu 15.10 jälkeen rahoja ei palauteta, joten varmista, että sinulla on voimassa oleva matkavakuutus. 

Ohjelmaan saattaa tulla muutoksia.