Seuragaala

Seuragaala 2023 pidetään 27.1 Essegårdenissa. 

 

Kategoriat ovat:

  • Vuoden seura
  • Vuoden tulisielu
  • Vuoden järjestäjä
  • Vuoden nuori
  • Vuoden urheilija

 

Ehdota ehdokkaasi 2022

Voittajat 2021

Voittajat 2020

 

Kategoriat ovat:

 

Vuoden seura

Aatteellinen ja aktiivinen yhdistys Pedersöressä, jonka työtä leimaa sitoutuminen ja kehitys.
Palkinto on tuki, kannustus tai palkkio yhdistykselle, joka on vuoden aikana selkeällä tavalla työskennellyt vahvan yhteisön puolesta demokraattisin keinoin ja jolle on ominaista osallistavuus, laaja sitoutuminen sekä hyvä ja laaja toiminta.

Vuoden tulisielu

Vuoden tulisielu on henkilö, joka tekee hieman enemmän ja työskentelee väsymättä vapaaehtoisvoimien kanssa. Tulisielu voi olla yhdistyksen hiljainen taustavoima tai johtaja, joka kannustaa osallistumaan.

Vuoden järjestäjä

Yhdistys tai vapaaehtoinen, joka on vuoden aikana järjestänyt tapahtuman, johon on osallistunut useita ihmisiä tai joka on puhuttelevalla tavalla nostanut Pedersören esiin aktiivisena kuntana. Vuoden järjestäjä on toiminnallaan myös laajentanut kunnan palvelutarjontaa näkyvällä tavalla.
Vuoden järjestäjä on myös voinut vetää merkittävää hanketta, jolla on ollut suuri merkitys kunnalle ja sen asukkaille.

Vuoden nuori

Valinnan tekee Nuorisoneuvosto yleisön ehdotuksen pohjalta.

Vuoden nuori on henkilö, joka on kirjoilla Pedersöressä ja on enintään 29-vuotias. Vuoden nuoren on täytynyt saada aikaan todistettavissa oleva kulttuurinen saavutus, ja valinta on kannustus jatkaa toimintaa.

Vuoden urheilija

Pedersöreläinen, joka on urheilullisilla saavutuksillaan tai edistymisellään omassa lajissaan yltänyt tavallista tai odotettua parempaan tulokseen.

Mestaruusmitalisti

Ilmoita suoritus, josta yksittäinen urheilija sai vuoden aikana mestaruusmitalin. Urheilijan tulee olla 14-vuotias tai vanhempi ja olla kirjoilla tai kuulua seuraan Pedersöressä. 16–29-vuotiaat urheilijat palkitaan stipendillä.