Kunnan logo

Pedersören kunnan johtoryhmä ja johtavat poliitikot laativat yhdessä Ida-Maria Wikströmin ja Johanna Öst Häggblomin kanssa Pedersören kunnalle uuden visuaalisen ilmeen vuosina 2019–2020. Tuloksena oli uusi logo ja graafinen profiili, jota Pedersöre käyttää ilmoituksissaan ja markkinoinnissaan. Kunnan verkkosivuston värit noudattavat myös graafista profiilia.

 

Pedersören logo. Kullanvärinen tähkä, joka on myös avoin ovi. Tekstilisäys: Pedersöre

Uusi logo pohjautuu kunnan vaakunassa olevaan tähkään. Tähkä muodostaa myös avoimen oven. Logo kuvastaa kasvukykyä, avoimuutta ja sitä, että Pedersöre on vastaanottavainen kunta.

Pedersören logo. Pedersören logo. Kullanvärinen tähkä, joka on myös avoin ovi. Tekstilisäys: Pedersöre 1348.

Logosta on myös toinen versio, johon on lisätty Anno 1348. Se huomioi kunnan pitkän historian. Pedersören nimi näet mainitaan ensimmäisen kerran asiakirjoissa vuonna 1348.

Väripaletti, joka koostuu viidestä erivärisistä neliöistä.

Graafisen profiilin väripaletti on saanut innoituksensa Pedersören kunnan vaakunasta ja ympäristöstä. Päävärit ovat ohrantähkä (ruotsiksi kornax), joka tulee kunnan vaakunasta, sekä musta ja valkoinen. Niitä täydentävät toissijaiset värit, joita ovat punamulta (rödmylla), syvänsininen (djupblå), taivaansininen (himmelsblå) ja keväänvihreä (vårgrön).  

Pedersören graafinen ohje (ruotsiksi): Pedersöres grafiska manual PDF 7,8 MB