Ajankohtaista lapsille ja nuorille Liikuntatoimisto antaa edellytyksiä liikkumisen ilolle
26.10.2022
Pedersören urheilukeskus Pännäisissä kuvattuna droonilla. Juoksuradut, jalkapallokenttä, katsomo, jäähalli ja palloiluhalli näkyvät.

Liikuntatoimisto antaa edellytyksiä liikkumisen ilolle

Pedersören liikuntatoimisto sijaitsee Kulttuuritalo Axissa Pännäisissä. Täällä työskentelee liikuntasihteeri, liikuntaneuvoja, kiinteistöisäntä ja urheilukentän hoitaja. Työskentelemme, jotta kaikilla asukkailla olisi mahdollisuus aktiiviseen ja liikkuvaan vapaa-aikaan.

Jokaisen ihmisen pitää liikkua voidakseen hyvin. Kuinka sen sitten haluaa tehdä, riippuu ihmisestä itsestään. Siksi vaihtoehtoja on oltava paljon, jotta jokainen löytää juuri sen, mistä pitää itse. Kunnasta löytyy mm. hiihtolatuja, jäähalli, jääkenttiä, jalkapallokenttiä, jalkapallohalleja, vaellusreittejä, skeittipuisto, kiipeilyseinä, frisbeegolfratoja, kuntosali, urheiluhalli, yleisurheilukenttä, XCO-rata ja ulkokuntosali.

Liikuntapaikoissa on yleisöaikoja, jolloin voit mennä luistelemaan ja pelaamaan jääkiekkoa tai jalkapalloa. Jalkapallohallien yleisövuorojen aikana voit myös esimerkiksi kävellä tai juosta hallin ympäri. Yleisövuoroja on LKI-hallissa, Esse-hallissa ja AW-areenalla. Ajat löydät täältä: Timle.

Yksi suosittu tekeminen on Sportiksen kiipeilyseinä. Maanantaisin klo 18.00–19.30, alkaen 24 lokakuuta, sinulla on mahdollisuus kiipeillä drop in -kiipeilytapahtumassamme. Silloin paikalla varmistajina on aikuisia ja voit haasta itseäsi turvallisesti kiipeämällä keltaista seinää pitkin. Dropin -kiipeily maksaa 3 euroa / henkilö.

Jos haluat aloittaa kuntosaliharrastuksen, on Sportiksen kuntosali hyvä ja edullinen vaihtoehto. Siellä voit harjoitella alkaen 11 euroa / kuukaudessa. Hinta riippuu siitä, kuinka monen kuukauden kortin haluat ostaa. Kuntosalilta löytyy paljon laitteita ja vapaita painoja.

Vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia liikkumiseen on monia! Kokeile ja katso, mistä juuri sinä tykkäät! Toivottavasti syksyksi on aktiivinen ja nautit liikunnasta!

Teksti: Pontus Backlund, liikuntasihteeri