Ajankohtaista Ilmoittautuminen esikouluun
8.2.2021
Alt text skrivs här.

Ilmoittautuminen esikouluun

Vuonna 2015 syntyneille ja Pedersören kunnassa kirjoilla oleville lapsille osoitetaan paikka esiopetuksessa lukuvuodelle 2021–2022. Esikoulun osoittamisen lähtökohtana on varhaiskasvatuksen, esikoulun ja perusopetuksen välinen jatkuvuus. Lapsen huoltajille lähetetään kirje kotiosoitteeseen viimeistään viikolla 5. Kirjeessä on tieto lähiesikoulusta, joka on osoitettu kotiosoitteen, kielen, ennakkotietojen ja sisarusperusteiden perusteella.

Kirje sisältää myös tiedon koulunkäynnin jatkumisesta perusopetuksessa syksyllä 2022.

Esikoulu on pakollinen perusopetuslain (1040/2014) mukaan. Esiopetuksen laajuus on noin 700 tuntia/vuosi, ja sitä annetaan 4 tuntia/päivä koulun työjärjestyksen mukaisesti. Esikoulu on maksuton.

Syyslukukausi alkaa 17.8.2021.

Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti Wilman kautta viimeistään sunnuntaina 7. helmikuuta. Tiedot on lähetetty kotiin postitse viikolla 5. Lue lisää täältä.

Koulu

Ei erillistä kouluun ilmoittautumista. Koulut lähettävät tiedon vierailupäivästä kaikille tuleville ensimmäisen luokan oppilaille.

Hakeminen aamu- ja iltapäiväkerhotoimintaan

Hakemus tehdään sähköisesti. Hakemuslomake on oltava jätettynä viimeistään maanantaina 8. maaliskuuta. Lue lisää täältä.