Ajankohtaista Seikkailuvaellus Utelivin sijaan
17.8.2023
Liikuntasihteeri Pontus Backlund, kansalaisopiston rehtori Pia Boström ja kulttuuri- ja hyvinvointipäällikkö Ulrika Stenmark istuvat puupenkillä Kulttuuritalo Axin vieressä. Aurinko paistaa.

Tervetuloa seikkailuvaellukselle, tervehtivät liikuntasihteeri Pontus Backlund, kansalaisopiston rehtori Pia Boström ja kulttuuri- ja hyvinvointipäällikkö Ulrika Stenmark.

Seikkailuvaellus Utelivin sijaan

Kolmena viime vuotena on järjestetty Uteliv-ulkoilmafestivaali Pedersören eräkeskuksella Lappforsissa. Tänä syksynä festivaali on tauolla ja sen tilalla testataan uutta konseptia: Uteliv – Seikkailuvaellus.

Seikkailuvaellus kulkee Saukonreittiä pitkin, ja sen pituus on 20 km, Lappforsista Sääksjärveen.  Vaellukselle osallistutaan 4–6 hengen joukkueissa. Joukkue vaeltaa yhdessä ja osallistuu reitin varrella leikkisiin ja hauskoihin ulkoiluaiheisiin haasteisiin väliasemilla. Vaelluksen päätteeksi on tarjolla lämmintä ruokaa ja kuljetus takaisin eräkeskukselle.

Joukkueet keräävät päivän aikana pisteitä, ja eniten pisteitä kerännyt joukkue saa mainetta, kunniaa ja hienon palkinnon.

Paikalliset luontoyrittäjät järjestävät ohjelman yhdessä Kulttuuritalo Axin kanssa. Osallistuminen ei edellytä pohjatietoja, peruskunto riittää. Lisätietoa osallistumismaksusta ja ilmoittautumisesta on osoitteessa www.uteliv.fi. Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu ajoissa.

Osallistujat saavat lisätietoja ohjelmasta ja lähtöajastaan sähköpostitse kun ilmoittautuminen sulkeutuu.