Lapset & koulu Varhaiskasvatus Hakemus/muutos/irtisanominen

Hakemus varhaiskasvatukseen

lapsille, joiden kotikunta on Pedersören kunta 

Hakemus varhaiskasvatuksesta voidaan jättää minä aikana tahansa vuodesta. Hakemus on jätettävä viimestään 4 kuukautta ennen kuin hoitoa tarvitaan.

Jos hoitopaikka tarvitaan elokuun alusta lähtien, on hakemus jätettävä ennen helmikuun loppua. Perheille ilmoitetaan paikkapäätöksestä toukokuun aikana, jos lapsi aloittaa varhaiskasvatuksen elokuussa.
Mikäli varhaiskasvatustarve ilmenee työllistyminen, opintojen tai koulutuksen takia tai muutoin siten, ettei ajankohtaa voi hyvissä ajoin ennalta tietää. Varhaiskasvatuspaikkaa tulee hakea niin pian kuin mahdollista, kuitenkin 2 viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee varhaiskasvatusta.

Kaikki hakemukset/muutokset ja irtisanomiset tehdään sähköisesti verkkosivujemme kautta, mutta nyt myös Suomi.fi-tunnuksella, mikä merkitsee sitä, että sinun tulee tunnistautua pankkitunnuksilla.

Hakemus varhaiskasvatukseen 1-5 vuotta

Palvelutarpeen muuttaminen/irtisanominen

Lapsen hoitosudetta koskevat muutokset on tehtävä hyvissä ajoin. Vähentyt hoitotuntien määrä kuukaudessa on voimassa vähintään kolme kuukautta.

Palvelutarpeen muuttaminen

Irtisanomisilmoitus

Mikäli käytät Suomi.fi-palvelua saat myös lasta koskevat paikka- ja maksupäätökset Suomi.fi:n kautta heti kun päätös on tehty.

Käy siis hyväksymässä sähköisten viranomaisviestien vastaanotto alla olevan linkin kautta.

Käy hyväksymässä sähköisten viestien ja asiakirjojen vastaanottaminen

Jos et hyväksy sähköistä viranomaisviestintää, saat päätöksen postitse 2-7 päivää sen jälkeen kun päätös on lähetetty.

Mikäli käytetyt tunnit ylittävät varatut tunnit, esim. jos lapsi jätetään hoitoon sovittua aikaisemmin tai haetaan sovittua myöhemmin, korotetaan maksu heti toteutuneiden tuntien mukaan.

Tiedustelut:

Yvonne Löf,
varhaiskasvatusohjaaja, puh.044 7557 660
yvonne.lof@pedersore.fi 

Margaretha Lampa,
varhaiskasvatuksen sihteeri, puh. 06-785 0203
margaretha.lampa@pedersore.fi
dagvardskansliet@pedersore.fi