Ajankohtaista Kunnan yhdistysavustukset nyt haussa
10.2.2022

Kunnan yhdistysavustukset nyt haussa

Pedersöressä toimivat yhdistykset ja järjestöt voivat hakea avustusta kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalta. Avustusta voi hakea seuraavasti:

Nuorisotyö

Yhdistykset, ensisijaisesti lapsille ja nuorille toimintaa järjestävät nuorisoyhdistykset, voivat hakea toiminta-avustusta, korjausavustusta ja käyttöavustusta.

Kulttuurityö

Kulttuuriyhdistykset ja työryhmät voivat hakea toiminta-avustusta ja hankeavustusta sekä yksityisten taiteen harjoittajien hankeavustusta.

Liikuntatyö

Pedersöreen rekisteröidyt urheiluseurat voivat hakea toiminta-avustusta.

Muut

Pedersöressä yleishyödyllistä toimintaa harjoittavat yhdistykset voivat hakea toiminta-avustusta. Toiminta-avustusta voivat hakea myös yhteisöt, jotka ylläpitävät kunnassa yhdistystiloja, kirkkoja ja rukoushuoneita. 

Koronatuki

Yhdistykset, joiden toimintaan koronapandemia on vaikuttanut merkittävässä määrin negatiivisesti, voivat hakea avustushakemuksen yhteydessä koronatukea. Tuki suunnataan ensisijaisesti nuoriso-, urheilu- ja kulttuuriyhdistyksille.

Avustushakemukset on toimitettava kunnalle viimeistään keskiviikkona 23. helmikuuta 2022. Hakemus liitteineen lähetetään osoitteeseen Pedersören kunta, PL 1, 68911 PEDERSÖRE tai kirjaamo@pedersore.fi. 

Hakulomakkeet ja ohjeet löytyvät sivulta Yhdistysten toiminta-avustukset.

 

Avustusta vuonna 2021 saaneiden järjestöjen tulee hakemuksen yhteydessä jättää selvitys varojen käytöstä.

Lisätietoja antaa Ulrika Stenmark, ulrika.stenmark@pedersore.fi, 050-5166 169.