Aktuellt Concordia ordnar träff med företagare 25.10
24.10.2023
En bild med människor och karta med Jakobstadsregionens kommuner.

Concordia ordnar träff med företagare 25.10

Concordia hälsar företagare och företag i Pedersöre välkomna till en morgonkaffeträff som ger dig en aktualitetsrapport om näringslivet i regionen samt vilka finansieringsmöjligheter som finns tillgängligt samtidigt som du kan nätverka med likasinnade över en kopp gott kaffe.

Datum: Onsdagen den 25.10Tid: kl. 8-10Plats: Ax mötesrum, Kulturhuset Ax i Bennäs

Programmet består av talturer kring:

  • Trender och framtidsspaningar: Våra erfarna företagsrådgivare Kari Myllymäki och Sanna Kankaanpää samt projektledare Pia Holkkola-Löf kommer att dela med sig av de senaste trenderna, hur du kan dra nytta av dem och vad du bör tänka på för att vara rustad inför framtiden.
  • Finansieringsmöjligheter: Upptäck olika finansieringsalternativ och hur du kan säkra kapital för att växa och utveckla ditt företag.

  • Nätverkande: Träffa andra företagare och företagsrepresentanter och bygg värdefulla kontakter som kan hjälpa dig på din företagsresa.

  • Kaffe och diskussion: Njut av en kopp kaffe och delta i diskussioner.

  • Ta vara på chansen att ta del av värdefull kunskap i en avslappnad och givande atmosfär. 

Evenemanget är gratis och riktat till alla företagare och företag som har Pedersöre som hemkommun. Kaffe och smörgås. För serveringens skull ber vi dig anmäla ditt deltagande till oss så fort som möjligt. Anmäl dig här. Vi syns vid Ax i Bennäs! Välkommen!

Tilläggsuppgifter ger: Kari Myllymäki, kari.myllymaki@concordia.jakobstad.fi