Aktuellt Vi söker nya medarbetare
23.8.2020
Händer som håller i vandra och bildar en femkant.

Vi rekryterar nya medarbetare till tekniska sektorn.

Vi söker nya medarbetare

Kom och jobba hos oss: Vi söker en ny miljövårdssekreterare och en fastighetsskötare. Ansök via Kuntarekry.

 

Miljövårdssekreterare

Eftersom vår nuvarande medarbetare går i pension söker vi en initiativrik och samarbetsvillig person som handhar och ansvarar för kommunens miljövårdsförvaltning.

I miljövårdssekreterartjänsten ingår budgetansvar, beredning av ärenden till miljö- och byggnadsnämnden samt föredragning av ärendena vid nämndens sammanträden. Arbetet är mångsidigt och intressant med kundkontakter och varierande arbetsuppgifter. Inom miljövårdsbyrån delar du arbetsuppgifterna med en miljöinspektör (40 procents arbetstid).

Är du en person med förmåga att arbeta självständigt, ta egna beslut, är social, har kundbetjäningserfarenheter och är beredd att regelbundet uppdatera dina kunskaper, är du den person vi söker till vårt team inom kommunens tekniska sektor.

Behörighetskrav för tjänsten är lämplig examen på minst yrkeshögskolenivå. Önskvärt är tidigare erfarenhet av miljövård och kommunalförvaltning. Arbetet förutsätter användning av egen bil. Tjänsteinnehavaren förväntas ha god samarbetsförmåga och att i tal och skrift använda svenska och finska. Som merit räknas kunskaper i engelska.

Lön betalas i enlighet med tjänstekollektivavtalet inom tekniska sektorn. Tjänsten tillträds i november 2020. Arbetsförhållandet inleds med en 4 månaders prövotid. Den som väljs bör lämna in ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd.

Ansökan sker via kuntarekry.fi och arbetsnyckel 307449. Ansökningstiden utgår 11.9.2020 kl. 15.00.

Närmare uppgifter ges av tekniska verkets chef Yvonne Liljedahl-Lund, 050-5545725, (yvonne.liljedahl-lund@pedersore.fi) och miljövårdssekreterare Sonja Sundqvist-Pellinen, 06-7850163, 0400 945628 (sonja.sundqvist-pellinen@pedersore.fi).

 

Fastighetsskötare

Vi söker en fastighetsskötare I heltidsbefattning från oktober 2020.

Vi söker en ordinarie fastighetsskötare till våra arbetsteam. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:

  • Kontinuerlig inre och yttre skötsel av fastigheter
  • Skötsel av yttre områden
  • Arbeta med värme- och ventilationssystem och övervakning av dessa med hjälp av fastightsautomation.
  • Felsökning, underhåll och mindre reparationer.
  • Vaktmästeritjänster.
  • Deltagande i fastighetsskötselns jour.

Vi förutsätter att du kan arbeta självständigt samt har god initiativförmåga och har intresse av att utvecklas i ditt arbete. Du bör ha grundexamen inom husbyggnadsteknik eller annan lämplig utbildning. Du bör ha god förmåga att muntligt kommunicera på både svenska och finska.

Vi värdesätter kunskaper och erfarenhet av fastighetsteknik och -automation. Erfarenhet av att hantera hjullastare och andra maskiner räknas som merit. Arbetsuppgifterna kräver körkort (B) och tillgång till bil.

Lön enligt gällande kollektivavtal. Befattningen tillträds inom oktober månad 2020. Arbetsförhållandet inleds med en tre månaders prövotid. Den som väljs bör lämna in ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd samt uppvisa ett utdrag ur straffregistret.

Ansökan sker via Kuntarekry och arbetsnyckel 307766. Ansökningstiden utgår 7.9.2020 kl. 16.00.

Närmare uppgifter ges av fastighetschef Peter Sundqvist 044 7557 662, (peter.sundqvist@pedersore.fi) och förman för fastighetsskötseln Joel Kackur, 044 7557 141 (joel.kackur@pedersore.fi).