Aktuellt Vi anställer en skolpsykolog
15.5.2019

Vi anställer en skolpsykolog

Vi söker en skolpsykolog inom utbildningssektorn i Pedersöre kommun.

Vi erbjuder en ypperlig möjlighet att aktivt utveckla elev- och studerandevården i skolorna. Du är en del av ett mångprofessionellt team med intressanta och mångsidiga arbetsuppgifter. Du har möjlighet till arbetshandledning och fortbildning.

Som vår skolpsykolog deltar du i den generella och individuella elev- och studerandevården.

Till dina uppgifter hör att stöda elever individuellt och att handleda i anslutning till inlärning och välfärd, att kartlägga inlärningssvårigheter och delta i det mångprofessionella elevvårdsarbetet.

Du deltar i den skolvisa elevvårdens verksamhet, konsulterar och vägleder den övriga personalen samt är med och planerar och förverkligar metoder och modeller gällande enheternas och områdets välmående.

Vi förväntar att du är bra på att samarbeta. För att klara av uppgifterna bör du kunna jobba självständigt och organisera ditt eget arbete.

Vi värdesätter att du känner till skolvärlden, har erfarenhet av att jobba med barn och att nätverka mångprofessionellt.

Vi ser följande personliga egenskaper som särskilt viktiga:

  • empati, tålamod, flexibilitet
  • förmåga till självständigt arbete
  • god samarbetsförmåga

Behörighetskraven är behörighet som legitimerad psykolog. Arbetstiden är 38,75 h/vecka. Språkkrav är god förmåga att i tal och skrift använda svenska och nöjaktig förmåga att tala finska.

Utbildningsdirektören Rolf Sundqvist ger mer information, tfn 050-5147230 eller e-post: rolf.sundqvist@pedersore.fi.

Sök via Kuntarekry senast 29.5.2019 klockan 15.00.